Logo TalentCaching
was getekend logo

Esther van der Linden

Zakelijk tekenaar voor effectieve communicatie – Was Getekend


“Op een mooi vormgegeven blad zag ik een kasteel met diverse verdiepingen met nogal grote vragen. Ik dacht “wow, en dat mag ik “zomaar” even invullen in een workshop!”

Nicole leidde ons er echter mooi doorheen, juist door gebruik te maken van de verdiepingen in het kasteel. Wat gebeurt er in de kelder en wat in het torentje?
Al deze informatie werd samengebracht en gaf informatie over je passie, je missie, je roeping. Wat is in en wat is uit evenwicht? Wat bloeit en wat heeft aandacht nodig? Het gaf me informatie over mijn kwaliteit van leven, waar word ik gelukkig van? Binnen een uur hadden we de basis op papier!
De bewoners van het kasteel (de koningin, de nar, de tovenaar, de bedelaar of de ridder) wijzen je de weg in je ikigai kasteel. Bijvoorbeeld: Wat heb ik te geven en te ontvangen, welke magie heb ik te brengen?
Al met al een zinvolle, interessante workshop waarin ik mezelf weer wat beter leerde kennen 🙂 “