Logo TalentCaching

Is TalentCaching iets voor jou als facilitator of trainer?

Werk met ons samen aan de versnelling van de transitie middels de groei van ieders veranderleiderschap en duurzaamheid met een lach

Ben jij een (verander)manager, coach, facilitator, trainer, docent, gastheer of gastvrouw, of werk je op een andere manier met mensen aan verandering? Wil jij 

  • de transitie naar een duurzame samenleving versnellen, waar steeds meer mensen weten wie ze zijn, hun leiderschap pakken en leven vanuit hun pracht?
  • jouw team/deelnemer(s) niet simpelweg iets vertellen, maar ze inspireren en een mooie ervaring geven bij het maken van stappen?
  • nieuwe dingen leren, ideeën uitwisselen, sparren, intervisie, spelen en/of experimenteren?

Dan kun je je hart ophalen bij TalentCaching. We ontwikkelen steeds nieuwe werkvormen die net een slag dieper gaan, voor zelfkennis,  veranderleiderschap en duurzaamheid met een lach. 

Samen versnellen we de transitie !

  • Onze leeromgeving staat in de kinderschoenen, maar is groeiende. 
  • Je kunt hier alle TalentCaching werkvormen en Serious Games je eigen maken en de impact vergroten bij jouw deelnemers, team of klanten, of bij onze TalentCaching klanten.
  • Of je gaat nog een stap verder. Jij hebt zelf bijzondere ideeën over wat je wil brengen binnen Pracht, veranderleiderschap en experimenten en je wil je eigen werkvorm of serious game samen ontwikkelen en uitdragen met één of meer TalentCaching Partners.  

Doe je ook mee?

Stap 1. Om te weten of je past bij TalentCaching, willen we weten of je je blij voelt met onze visie en je kunt een korte vragenlijst raadplegen (pas op met humor!). 

Stap 2a. Denk je: “maar dit wil ik ook, maar eerst even kennis maken!” Neem contact op met Nicole.

Stap 2b: Denk je: “maar dit wil ik ook en wel nú meteen. Kennismaken komt later wel” Schrijf je in voor onze leeromgeving.

We heten je graag welkom in onze TalentCaching community. 

Onze klanten werken aan het versnellen van de transitie naar een Prachtwereld. Wij coachen hen op speelse wijze door de transitie (verandering of transformatie). Wellicht doe jij over een tijd mee met onze opdrachten en werk je met gelijkgestemden samen om de wereld een beetje mooier te maken. We doen dat Incompany, maar ook op bijzondere locaties.

Op regelmatige basis ontmoeten we elkaar online en spelen we in de TalentCaching omgeving. Uiteraard komen we ook fysiek bij elkaar. Jaarlijks spelen we samen de nieuwste versies van TalentCaching tijdens de live TalentCaching Dag. Dat is nodig, want gevoed met ervaringen, tips en tops uit de praktijk van alle aangesloten leden, leren we allemaal en zijn we continu in beweging. 

Ja, laten we de transitie versnellen!