Logo TalentCaching

Maak kennis met de mensen achter TalentCaching.

Nicole heeft in de loop der jaren heel wat leuke mensen om zich heen verzameld. Dankzij hun expertise en enthousiasme komt er nog meer ruimte voor Pracht en verandering in de wereld.

Ons team bestaat uit mensen die houden van ontwikkelen en van werken met mensen. We zijn vogels van diverse pluimage: zoals paradijsvogels en geluksvogels. Diversiteit is onze kracht.

We zijn thuis in allerlei vormen van coachen, trainen, opstellingen begeleiden en het faciliteren van serious games, strategische en co-creatie sessies. Ieder heeft weer een andere achtergrond en dat maakt het ook zo interessant. Steeds is er een aanvullende insteek of mooie vraag op de inhoud.

Het is een voorrecht om te werken met de Pracht van deze mooie mensen, zodat we vanuit de verschillende insteken – vanuit verschillende ervaring en expertise -verandering helpen brengen. Het vaste team bestaan uit:

Nicole Segers
Grondlegger en ontwerper van TalentCaching. Verbeelding, intuïtie en verbinding zijn mijn geheime krachten. Ben jij klaar voor een beetje magie die de transitie leuker maakt?

Wilma Kaptein
Duurzame ondernemers help ik aan een continue klantenstroom, op een manier die bij hen past.
Voor hun bedrijven zet ik mijn ondernemendheid, veelzijdigheid en prestatiegerichtheid in opdat ze duurzaam groeien vanuit echtheid, zodat de wereld zich respectvoller ontwikkelt.
Website van Wilma: Wilma Kaptein

Janine Kallenbach
Ik wend mijn creatieve denk- en daadkracht aan om de wereld om mij heen mooier, beter, liever en geweldiger te maken. Daarbij inspireer ik anderen met mijn energie, openheid, kwetsbaarheid, humor én intelligentie.
Websites van Janine: Janine KallenbachPersoonlijk Vaardiger en Jouw Talent Online.

Sanne de Groot
Ik luister helder, ook naar wat niet gezegd wordt en weet dat op een hartelijke manier te transformeren naar een liefdevolle manier van werken.
Spelen, de natuur en taal ontdekken zijn hierbij van belang.

Website van Sanne De autodidact

Edith Vullings 
De wijsheid van het lichaam is geweldig. Ik zie dat terug in opstellingen en in coaching. Het leven is als een kunst. Zullen we samen uitzoeken wie jij ten diepste bent? Dan kun je steeds meer jouw pracht uitstralen.

Website van Edithstralend jouw plek innemen

Ingrid Nouwens
Als corporate artist maak ik het onzichtbare zichtbaar en het moeilijk bespreekbare bespreekbaar, waardoor transformatie vanuit het hart mogelijk is. Ben jij klaar voor verbinding? 
Website van Ingrid Imare

Samenwerkingen

Het is altijd mogelijk om een concept, principe of (je eigen) spel uit te werken i.s.m. TalentCaching.

Als je dat wenst en het past binnen de principes van TalentCaching, nemen we het ook op in onze leeromgeving. Zo bereik jij ook meer mensen die de wereld mooier willen maken en worden we samen steeds sterker in wat we aanbieden. Laten we wel wezen: veranderen is geen peulenschil en als we krachten bundelen, bereiken we meer!

Adriaan Kodde
Vertrouwen, Verbinding & Verdieping ontwikkel je op je eigen tempo en eigen manier. Ik ga met je de diepte in met de Natuur als de drijvende kracht voor ontwikkeling en als oneindige bron van wijsheid. Ik speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Ikigai workshop.
Website van Adriaan Natuurlijk Verbinden

Jacqueline van den Berg
Ik kan extreem goed luisteren en observeren. Ik zie altijd kansen in verbinding en mijn leuze is dan ook 1+1=3.
Ik was de eerste bewoner in het TC Huis die zeer creatief en actief ons huis gebruikte.
Raak ook geïnspireerd en deel je favoriete podcasts en boeken in mijn POD-KAST en de “Out of the Bo(o)x”

Thomas Jansen
Ik ben een pionier op het vlak van klimaat- en omgevingskwaliteit. Heb jij grensverleggende uitdagingen? Laat me je inspireren en ik verras je met mijn uitzonderlijk creatief en verbindend vermogen. Ik sta met Nicole aan de wieg van het Klimaat Pizza Bodem Spel: een spel voor alle zintuigen!
Website van Thomas Jansen Gebiedsinnovatie.

Martin van Elmpt
Flierefluiten is een manier van leven die je ruimte geeft om meer jezelf te zijn. Ik vertel verhalen, zing en speel een vrolijk deuntje met mijn luit. Het begin van Pracht ontstond in samenwerking met Nicole voor Johnson&Johnson BeNeLux.
Websites van Martin ManagetoLead, Flier de Fluiter en Tourguides For You.

Wil je ook samenwerken met TalentCaching?

Maak kennis met de mensen achter TalentCaching.
Nicole heeft in de loop der jaren hele leuke mensen om zich heen verzameld.
Ben jij de volgende?